De sleutel tot je scheppingskracht
Boek

De sleutel tot je scheppingskracht ([2023])/ Jacqueline Duijvesteijn, illustraties: Tessel Punt ; redactie: René Argonijt

Uitleg over de spirituele en numerologische betekenis van de Grote Arcana van het tarot, met geleide meditaties voor het ontdekken van de eigen scheppingskracht. Met gekleurde illustraties.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een boek over tarot, getallen en spiritualiteit. Het boek bespreekt het concept 'scheppingskrachten', en hoe deze verborgen zitten in ieder individu. De auteur spreekt van scheppingskracht wanneer men weerstand ervaart in het dagelijks leven, extern of door angst, onzekerheid of zelfkritiek, en deze weerstand weet te overwinnen. Dit concept wordt besproken in relatie tot getallen en de Grote Arcana van het tarot, aangevuld met geleide meditaties. Vooral in de wij- en je-vorm en vanuit esoterisch perspectief geschreven. Met gekleurde illustraties. Jacqueline Duijvesteijn is een Nederlandse auteur. Dit boek is een verdiepte en uitgebreidere versie van Duijvesteijns eerder verschenen boek 'De verborgen wijsheid van de Tarot'.

Specificaties

Nederlands | 9789463310468 | 317 pagina's

Titel De sleutel tot je scheppingskracht
Auteur Jacqueline Duijvesteijn
Secundaire auteur Tessel Punt ; René Argonijt
Type materiaal Boek
Uitgave Zoetermeer : Hajefa uitgeverij, [2023]
Overige gegevens 317 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Verdiepte en uitgebreidere versie van: De verborgen wijsheid van de tarot. - 2020
ISBN 9789463310468
PPN 44056381X
Rubriekscode 427.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Tarot ; Numerologie ; Zelfverwerkelijking
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Tarot