Later word ik rijk
Boek

Later word ik rijk hoe je je kind leert omgaan met geld, van peuter tot twintiger (2024)/ Annelou van Noort & Joella Opraus, redactie: Sofie Rycken

Praktische gids voor ouders en opvoeders van peuters tot twintigers, over het goed leren omgaan met geld, met veel concrete tips en checklists.

Aanwezigheid

Recensie

Een didactisch boek over opvoeding en financiën. Dit boek benadrukt het belang van het vroeg aanleren van geldgewoontes aan kinderen, aangezien hun financiële gedrag al grotendeels vastligt op zevenjarige leeftijd. Het biedt ouders handvatten om hun kinderen te leren omgaan met geld, ook als de ouders zelf geen financiële experts zijn. Het boek bevat praktische tips, checklists en inzichten over het ontwikkelen van een 'rijke mindset', die meer te maken heeft met vrijheid en sociaal kapitaal dan met de bankrekening. Het boek benadrukt dat ouders de beste personen zijn om hun kinderen over geld te leren en richt zich op ouders van peuters tot twintigers. Overzichtelijk en aansprekend geschreven. Annelou van Noort is een Nederlandse specialist in financiële opvoeding, educatief adviseur, partner van de Week van het Geld en auteur van 'Tel je geld'.

Specificaties

Nederlands | 9789401498166 | 318 pagina's

Titel Later word ik rijk : hoe je je kind leert omgaan met geld, van peuter tot twintiger
Auteur Annelou van Noort
Secundaire auteur Joella Opraus ; Sofie Rycken
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, 2024
Overige gegevens 318 pagina's - 23 cm
ISBN 9789401498166
PPN 442529740
Rubriekscode 433.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Financiële planning; Opvoeding
PIM Rubriek Mens en Maatschappij
PIM Trefwoord Financiële planning