Don't go there
Boek

Don't go there hilarische verhalen over alles wat fout kan gaan tijdens reizen (maart 2024)/ Peter Sterk, illustraties Saskia Rasink

Komische reisverhalen van de Nederlandse schrijver en programmamaker (1963), met een nadruk op wat er zoal mis kan gaan tijdens het reizen. Met kleurenillustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een verzameling komische reisverhalen. Deze bundel bevat 33 columns waarin de auteur de lezer meeneemt op reis rond de wereld. In plaats van de gebruikelijke verhalen over prachtige landschappen en onontdekte pareltjes, richt de auteur zich op alles wat er mis kan gaan tijdens het reizen: van oplichting door een autoverhuurder tot bijna-doodervaringen in een bus. Persoonlijk, vermakelijk en zeer toegankelijk geschreven. Met illustraties met platte kleurvlakken. Geschikt voor zowel aspirant-reizigers als voor ervaren globetrotters. Peter Sterk (1963) is reiziger, schrijver, acteur en programmamaker. Hij is al jaren vaste schrijver bij het programma Dit Was Het Nieuws, maakt al meer dan 5 jaar lang sketches voor Het Klokhuis en is ook bekend van Bassie & Adriaan, Hufterproof en De Gevaarlijkste Wegen. Daarnaast is hij de maker van het tv-programma Don't go there.

Specificaties

Nederlands | 9789463141765 | 111 pagina's

Titel Don't go there : hilarische verhalen over alles wat fout kan gaan tijdens reizen
Auteur Peter Sterk
Secundaire auteur Saskia Rasink
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Snor, maart 2024
Overige gegevens 111 pagina's - illustraties - 18 cm
ISBN 9789463141765
PPN 441240410
Rubriekscode 961
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Reisbeschrijvingen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Reisbeschrijvingen