Mijlpalen
Boek

Mijlpalen mijn Schotse reis ([2024])/ Sam Heughan, vertaald [uit het Engels] door Ruud van de Plassche

Reisbeschrijving van een wandeltocht over de West Highland Way in Schotland, met persoonlijke reflecties van de Schotse televisie- en theateracteur over zijn leven en zijn carrière. Met foto's en illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een reisbeschrijving met persoonlijke reflecties van de Schotse televisie- en theateracteur Sam Heughan. De Hollywoodster met roots in landelijk Schotland besluit in een overmoedige bui de West Highland Way te gaan lopen. Gedurende een week trekt hij met wisselend succes door bossen en langs lochs. Tijdens zijn tocht reflecteert hij op vormende momenten uit zijn leven en zijn carrière. Hij overdenkt zijn dromen, ambities, familie, vrienden, liefde en levensvragen. Vlot, persoonlijk en toegankelijk geschreven. Met kleurenfoto's en zwart-witillustraties. Sam Heughan (Balmaclellan, 1980) is een Schotse acteur, producent, ondernemer en filantroop, vooral bekend van zijn rol als Jamie Fraser in de populaire Netflixserie Outlander. Hij is co- auteur van twee boeken die eerder verschenen, 'Clanlands' en 'Twee Schotten en heel veel whisky'.

Specificaties

Nederlands | 9789026365638 | 301 pagina's

Titel Mijlpalen : mijn Schotse reis
Auteur Sam Heughan
Secundaire auteur Ruud van de Plassche
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Ambo|Anthos, [2024]
Overige gegevens 301 pagina's, 16 ongenummerde pagina's platen - illustraties - 23 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Mijn Schotse reis en onvergetelijke wandeling over de West Highland Way - Vertaling van: Waypoint, my Scottish journey. - Radar, (c)2022
ISBN 9789026365638
PPN 439224098
Rubriekscode Groot-Brittannië 995.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen West Highland Way (wandelroute); Reisbeschrijvingen ; Acteurs; Verhalen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Groot-Brittannië, Wandeltochten