Queen Charlotte
Boek

Queen Charlotte (2024)/ Julia Quinn and Shonda Rhimes

Koningin Charlotte van Mecklenburg-Strelitz moet na haar huwelijk met George III haar weg vinden in de politiek van het hof, terwijl ze tegelijkertijd haar hart moet bewaken.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 08/10/2024
    Literatuur en Cultuur - 1e verd. - Romans Andere talen - Engels QUIN

Recensie

Een historisch, romantisch verhaal uit de wereld van 'Bridgerton'. Charlotte van Mecklenburg-Strelitz, geboren als Duitse prinses, is koppig en buitengewoon intelligent. Geen eigenschappen die het Britse hof zoekt in de echtgenote van de jonge koning George III. Maar haar wilskracht blijkt hard nodig nu ze getrouwd zijn, want George heeft geheimen die gevaarlijk genoeg zijn om de monarchie op haar grondvesten te doen schudden. Als nieuw lid van de koninklijke familie moet Charlotte haar weg vinden in de ingewikkelde politiek van het hof, terwijl ze tegelijkertijd haar hart moet bewaken. Vlot en zeer toegankelijk geschreven. Julia Quinn is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver. Ze schreef tientallen boeken. Haar werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven. Shonda Rhimes is een bekroonde tv-maker, producent en auteur.

Specificaties

Engels | 9780349436708 | 335 pagina's

Titel Queen Charlotte
Auteur Julia Quinn
Secundaire auteur Shonda Rhimes
Type materiaal Boek
Uitgave London : Piatkus, 2024
Overige gegevens 335 pagina's - 20 cm
Annotatie Inspired by the original series Queen Charlotte: A Bridgerton story, created by Shondaland for Netflix - Oorspronkelijke uitgave: 2023
ISBN 9780349436708
PPN 442222726
Genre romantische verhalen - historische roman
Thematrefwoord Adel ; Engeland; 18e eeuw
Taal Engels