The way I am now
Boek

The way I am now (2023)/ Amber Smith

Eden wil in dit tweede deel verder met haar leven na de traumatische gebeurtenissen. Josh is nog steeds verliefd op haar maar door omstandigheden komen ze telkens niet bij elkaar. Zullen ze toch nog een happy end krijgen? Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In dit vervolg op het op BookTok popular gemaakte "The way I used to be*" worstelt Eden met het doorgaan na haar traumatische ervaringen. Met alles wat ze in haar heeft, probeert ze normaal te zijn: af te studeren van de middelbare school, de universiteit starten en haar sociale leven in orde maken. Maar met een rechtzaak tegen haar aanvaller en haar familie die tegenwerkt, is dit niet gemakkelijk. De lezers van deel één van de serie willen graag dat Josh en Eden bij elkaar komen, en Josh krijgt in dit tweede deel zijn eigen verhaal. Hij heeft problemen met zijn alcoholistische vader en waarom lukt het telkens niet om samen te komen met Eden? Een vervolg voor de fans van deel één, niet echt fijn los te lezen. Voor liefhebbers van Colleen Hoover en Laura Nowlin. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Engels | 9780861546824 | 416 pagina's

Titel The way I am now
Auteur Amber Smith
Type materiaal Boek
Uitgave London : Rock the boat, 2023
Overige gegevens 416 pagina's - 20 cm
Annotatie Colofon vermeldt: This book contains material which some readers may find distressing, including discussions of sexual assault, trauma, teenage pregnancy and victim blaming. - Rock the boat is een imprint van Oneworld Publications - Vervolg op: The way I used to be
ISBN 9780861546824
PPN 440359023
Genre psychologische roman
Thematrefwoord Verkrachtingen ; Trauma's ; Liefde ; Familierelaties
Taal Engels