Tummy Time boerderij
Boek

Tummy Time boerderij (2024)/ tekst Nosy Crow Ltd., illustraties Louise Lockhart ; vertaling [uit het Engels] J.H. Gever

Maak in dit prentenboek kennis met de verschillende dieren die wonen op de boerderij. Op de laatste pagina vind je wel een heel bijzonder dier. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Boekje met afgeronde hoeken over de boerderij. In vier spreads maken we kennis met verschillende boerderijdieren. Aan het eind zit een spiegeltje, waar het kind zichzelf kan zien, inmiddels een beproefde methode om een interactief prentenboek te maken. De kleurige, simpele tekeningen zijn zeer aansprekend voor jonge kinderen. De pagina's zijn uitvouwbaar, waardoor je het hele verhaaltje achter elkaar krijgt. Als je de lange sliert aan pagina's omdraait, zie je daar van links naar recht nogmaals de dieren van het verhaaltje benoemd, al kan dit ook als spreads bekeken worden. De afgeronde hoeken van de spreads komen niet helemaal overeen, waardoor de hoekjes soms wat vreemd aanvoelen en ogen. Wel een leuk boekje voor jonge kinderen om met dieren kennis te maken, ook omdat de geluiden die de dieren maken beschreven staan. Voor de jongste kinderen daarom erg leuk, zeker ook omdat er een spiegeltje bij zit. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025778484

Titel Tummy Time boerderij
Auteur Louise Lockhart
Instelling /Nosy Crow, London
Secundaire auteur J.H Gever
Type materiaal Boek
Uitgave Haarlem : Gottmer Uitgevers Groep BV, 2024
Overige gegevens leporello (14 ongenummerde pagina's) - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Omslag vermeldt: uitvouwboekje met spiegeltje - Vertaling van: Tummy Time. Farm. - [Londen] Nosy Crow Ltd. (c)2024
ISBN 9789025778484
PPN 442337264
Genre dierenleven
Thematrefwoord Dieren ; Beweegbare boeken ; Boerderijen
Taal Nederlands