Dagdromen en nachtmerries!
Boek

Dagdromen en nachtmerries! (januari 2024)/ scenario Sylvia Douyé, tekeningen Paola Antista ; inkleuring Lowenael ; vertaling [uit het Frans] & lettering: Remco Koning

Hexeleintje belandt in een coma, terwijl er zojuist een geheim over haar is onthuld. Zou ze kwaadaardig kunnen zijn? Professor Balzar moet haar leven reden, terwijl er op school grote onrust heerst... Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannend, sprookjesachtig stripverhaal uit de serie 'Hexeleintje'. Als Hexeleintje in een diepe coma belandt nadat ze een zeker fabeldier ziet, klampt ze zich zo goed mogelijk vast aan het leven. Maar ze weet niet dat er zojuist een geheim over haar is onthuld. Is haar kracht verbonden met haar afkomst? En bovenal, zou Hexeleintje kwaadaardig kunnen zijn? Voordat ze een antwoord krijgt, moet professor Balzar eerst haar leven redden. En dat terwijl er op school grote onrust heerst... Ballonstrip in sfeervolle kleuren met Disney-achtige personages in sprookjesachtige decors. Vanaf ca. 10 jaar. Paola Antista is een Italiaanse striptekenaar en doceert stripboekkunst. Sylvia Douyé is stripscenarist en journalist. 'Dagdromen en nachtmerries!' is het vierde deel van de serie 'Hexeleintje'. Het vorige deel was 'Mijn fabelachtige familie' (2022).

Specificaties

Nederlands | 9789463947237 | 48 pagina's

Titel Dagdromen en nachtmerries!
Auteur Paola Antista
Secundaire auteur Sylvia Douyé ; Lowenael ; Remco Koning
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave Genk : Diedeldus, januari 2024
Overige gegevens 48 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaling van: Rêve et cauchemort. - Vents d'Ouest, (c)2021. - (Sorceline ; t. 4)
ISBN 9789463947237
PPN 442048696
Genre stripverhaal - sprookjes
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Hexeleintje
Boek

Hexeleintje (2021-...)

vol. dl. 4
Uitgeleend
Paola Antista