Speeltijd voor babyberen
Boek

Speeltijd voor babyberen (2024)/ tekst: Sam Taplin, illustraties: Roisin Hahessy ; vertaald [uit het Engels]: Els Peeters

Papa Beer en zijn vier kleine beertjes spelen verstoppertje. Eerst mogen de kleine beertjes zich verstoppen, daarna is papa aan de beurt. Hardkartonnen prentenboek met afgeronde hoeken en zachte, stoffen flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Papa Beer speelt met de vier kleine beertjes verstoppertje. Eerst mogen zij zich verstoppen, daarna moeten de beertjes papa zoeken. Hardkartonnen boekje met afgeronde hoeken en zachte stoffen flapjes in felle kleuren, waarachter de verstopte beren te vinden zijn. De vrolijk gekleurde illustraties staan steeds over twee pagina's. De afbeeldingen bevatten veel details. De tekst is redelijk kort en eenvoudig. De ik-verteller is papa Beer; hij vertelt wat hij doet en stelt vragen om achter de verstopplekken te komen. Veel kinderen vinden verstoppertje spelen leuk. Dit boekje biedt handvatten om dat samen met kinderen te doen. Op dezelfde manier uitgevoerd is 'Bedtijd voor babyberen'* (2023). Voor ca. 2 jaar en ouder.

Specificaties

Nederlands | 9781835400173

Titel Speeltijd voor babyberen
Auteur Sam Taplin
Secundaire auteur Róisín Hahessy ; Els Peeters
Type materiaal Boek
Uitgave Londen : Usborne Publishing Ltd., 2024
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaling van: Usborne soft flaps playtime for baby bears. - Londen, Usborne Publishing Ltd, (c)2024
ISBN 9781835400173
PPN 442529783
Genre dierenleven
Thematrefwoord Zoekboeken ; Dieren ; Vader-kind relatie
Taal Nederlands