Spreeuw en de lichtgrot
Boek

Spreeuw en de lichtgrot (april 2024)/ Aisling Fowler, vertaling [uit het Engels] Maren Mostert ; illustraties Sophie Medvedeva

Feniks en haar vrienden proberen de stammen te verenigen voordat de meester weer aanvalt. Ze krijgen nieuwe hoop als ze in de Lichtgrot een legendarisch wapen vinden. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een fantasievol sprookjesverhaal dat zich afspeelt in een bevroren wereld. Feniks en haar vrienden gaan op zoek naar een geheimzinnig voorwerp dat hun wereld kan redden. Na schokkende gebeurtenissen in IJsgaard proberen ze de stammen te verenigen voordat hun vijand weer aanvalt. In de Lichtgrot vinden ze een legendarisch wapen, wat hoop geeft. Een confrontatie met hun wrede en machtige vijand is onvermijdelijk... Sfeervol en met vaart geschreven. Met fraaie, levendige zwart-witillustraties. Geschikt voor lezers vanaf ca. 10 jaar. Aisling Fowler (1985) is een Britse schrijver. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Dit boek is het derde deel van de 'Vuurbloed'-trilogie*.

Specificaties

Nederlands | 9789402714678 | 366 pagina's

Titel Spreeuw en de lichtgrot
Auteur Aisling Fowler
Secundaire auteur Maren Mostert ; Sophie Medvedeva ; Virginia Allen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, april 2024
Overige gegevens 366 pagina's - zwart-wit illustraties, kaart - 23 cm
Annotatie Kaart binnenwerk Virginia Allen - Vertaling van: Starling and the cavern of light. - London : HarperCollins Children's Books, (c)2024. - (Fireborn)
ISBN 9789402714678
PPN 44040729X
Genre sprookjes
Thematrefwoord Magie ; Monsters
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Vuurbloed
Boek

Vuurbloed (2021-...)

vol. dl. 3
Uitgeleend
Aisling Fowler