Eenhoorn gooit raak
Boek

Eenhoorn gooit raak ([2024])/ Dana Simpson, vertaling [uit het Engels]: Anne Douqué

De 9-jarige Evi en eenhoorn Goudsbloem zijn beste vriendinnen. Het leven met een eenhoorn-BFF is niet zonder uitdagingen, maar ze vinden magie in elk moment - of het nu gaat om huiswerk maken of gedoe met klasgenoten. Ballonstrip in kleur. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een grappig stripboek over de negenjarige Evi en haar beste vriendin, Goudsbloem de eenhoorn. Ondanks de uitdagingen die het leven met een eenhoorn met zich meebrengt, vinden Evi en Goudsbloem altijd een manier om magie te vinden in elk moment. Of het nu gaat om huiswerk maken, kampbezoek, gedoe met klasgenoten of kriebels bij talentenjachten. Met woordenlijst achter in het boek. Met humor en modern taalgebruik geschreven, met een woordenlijst achterin het boek. Korte ballonstrips met vrolijke cartoon-illustraties in heldere kleuren. Vanaf ca. 9 jaar. Dana Simpson (1977) is een Amerikaanse auteur en illustrator. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Dit boek is het negende deel in de serie: 'Evi en eenhoorn'*.

Specificaties

Nederlands | 9789026170843 | 173 pagina's

Titel Eenhoorn gooit raak
Auteur Dana Simpson
Secundaire auteur Anne Douqué
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, [2024]
Overige gegevens 173 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Beeldverhaal - Vertaling van: Unicorn bowling. - Andrews McMeel Publishing, (c)2019. - (Another Phoebe and her unicorn adventure)
ISBN 9789026170843
PPN 440452600
Genre stripverhaal - sprookjes - humoristische roman
Thematrefwoord Eenhoorns ; Vriendschap ; Bowling
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Evi en eenhoorn
Boek

Evi en eenhoorn (2020-...)

vol. 9
Uitgeleend
Dana Simpson