Het geheim van spookeiland
Boek

Het geheim van spookeiland ([2024])/ Dustin Brady, geïllustreerd door Jesse Brady ; vertaald [uit het Engels] door Peter Nilsson

Duik in het computerspel 'Cooper Hawke en het geheim van Spookeiland'. Kun jij de vijanden verslaan en de verborgen gebieden van het eiland ontdekken? Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een interactief sciencefictionverhaal. In dit verhaal krijgt de lezer de kans om een verdwenen game, 'Cooper Hawke en Het geheim van Spookeiland', te spelen. De speler moet vijanden verslaan en verborgen gebieden van het eiland ontdekken. Door zelf keuzes te maken, onthult de game levensgevaarlijke geheimen. In avontuurlijke, vlotte en hedendaagse stijl geschreven. Met fantasierijke illustraties in grijstinten en uitgetekende puzzels en raadsels. Voor lezers vanaf ca. 9 jaar. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Escape from a game'. Dustin Brady is een Amerikaanse schrijver van kinderboeken. Jesse Brady is een Amerikaanse illustrator en animator.

Specificaties

Nederlands | 9789026170454 | 174 pagina's

Titel Het geheim van spookeiland
Auteur Dustin Brady
Secundaire auteur Jesse Brady ; Peter Nilsson
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij De Fontein Jeugd, [2024]
Overige gegevens 174 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: The secret of phantom island. - Kansas City : Andrews McMeel Publishing, (c)2020. - (Escape from a video game)
ISBN 9789026170454
PPN 440452716
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Computerspelen ; Meerkeuzeverhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Escape from a game
Boek

Escape from a game (2024-...)

vol. 1
Uitgeleend
Dustin Brady