Arabesque
Boek

Arabesque (april 2024)/ Aprilynne Pike, vertaling [uit het Engels]: Meike van der Tol ; tekstredactie: Cathinca van Sprundel & Jen Minkman

Elfen Laurel en Tamani krijgen bezoek van hun weesnichtje Rowen, een jonge zomerelf. Rowen wil als balletdanseres naar een dansacademie in Californië, maar een oud mysterie brengt haar plan in gevaar. Vanaf ca. 13 jaar.

Recensie

Een jeugdboek over feeën, magie, mysterie en ballet. Het speelt meer dan tien jaar na het vorige verhaal uit de serie 'Wings'. Laurel en Tamani hun weesnichtje Rowen, een jonge zomerelf die van ballet houdt. Rowen wil in de mensenwereld naar de Scazio Dansacademie in Californië om daar succesvol te zijn. Hoewel ze eigenlijk minachtend is over mensen, moet ze toch met hen leren omgaan. Wanneer een oud mysterie zich aan Tamani opdringt, dreigen Rowens plannen te mislukken. Meeslepend en fijnzinnig geschreven. Vanaf ca. 13 jaar. Aprilynne Pike (Salt Lake City, 1980) is schrijver, romanschrijver, novelist en writer. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. 'Arabesque' is het laatste deel uit de 'Wings'-serie*.

Specificaties

Nederlands | 9789493265820 | 294 pagina's

Titel Arabesque
Auteur Aprilynne Pike
Secundaire auteur Meike van der Tol ; Cathinca van Sprundel ; Jen Minkman
Type materiaal Boek
Editie Eerste uitgave;
Uitgave [Utrecht] : Dutch Venture Publishing, april 2024
Overige gegevens 294 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Arabesque. - (c)2024
ISBN 9789493265820
PPN 441753922
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren ; Elfen ; Magie ; Ballet
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Wings-serie
Boek

Wings-serie (2022-...)

vol. [5]
Uitgeleend
Aprilynne Pike