Bang? Uitvinder Lisa heeft een plan
Boek

Bang? Uitvinder Lisa heeft een plan (januari 2024)/ Colette de Bruin & Nienke de Bruin, redactie: Brenda van Dijk ; illustraties: Thijs Rozema

Op donderdag krijgt Cas met vier kinderen uit andere groepen les van juf Lisa. Juf Lisa vertelt over angst: iedereen is weleens bang, zij ook! Met elkaar bedenken ze slimme plannen om hun angsten te overwinnen. Met illustraties in kleur. Onder begeleiding voor autistische kinderen vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een jeugdboek over het overwinnen van angsten, voor kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Op donderdag krijgt Cas met vier kinderen uit andere groepen les van juf Lisa. Deze keer gaat de les over angst. Iedereen is weleens bang, ook juf Lisa. Cas, Hazel, Lenn, Xanthe en Mees bedenken slimme plannen om hun angsten te overwinnen en presenteren deze in een tentoonstelling. Het boek is ontwikkeld door experts op het gebied van autisme en bevat handige informatie en praktische tips. Op opgewekte toon geschreven. Met semi-realistische tekeningen in kleur met een vrolijke, positieve uitstraling. Onder begeleiding voor autistische kinderen vanaf ca. 9 jaar. Colette de Bruin is een Nederlandse auteur. Het boek is het vierde deel in de 'Streepjesserie'.

Specificaties

Nederlands | 9789492985125 | 67 pagina's

Titel Bang? Uitvinder Lisa heeft een plan
Auteur Colette de Bruin
Secundaire auteur Nienke de Bruin ; Thijs Rozema ; Brenda van Dijk
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Doetinchem] : High 5 Publishers, januari 2024
Overige gegevens 67 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
ISBN 9789492985125
PPN 44050287X
Rubriekscode 462.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Autistische kinderen ; Angsten
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Autisme

Relaties/Serie

Streepjesserie Geef me de 5
Boek

Streepjesserie Geef me de 5 (2019-...)

vol. 4
Uitgeleend