Kleuterknutsels
Boek

Kleuterknutsels speel en leer met juf Sara ([2024])/ tekst: Sara Damme, fotografie: Stefanie Faveere ; illustraties: Caroline De Cock

Verzameling ideeën voor meer dan veertig educatieve knutselactiviteiten voor kleuters en peuters, ingedeeld naar de vier seizoenen. Met kleurenfoto's en -illustraties.

Recensie

Een instructieboek met educatieve knutselwerkjes voor kleuters en peuters. Het boek bevat meer dan veertig knutselactiviteiten, gebaseerd op populaire thema's uit de kleuterklas. De activiteiten zijn toegespitst op het oefenen van de fijne motoriek en de pengreep, het stimuleren van taalontwikkeling en metend rekenen en het bevorderen van samenwerking. De activiteiten zijn opgedeeld per seizoen, met boek toelichtingen over algemene technieken. Het boek is bedoeld voor zowel ouders als leerkrachten om samen te knutselen met kinderen vanaf ca. 3 jaar. Opgewekt en toegankelijk geschreven, met een vrolijk versje bij elk knutselwerkje. Met lijnillustraties in zwart-wit en veel kleurenfoto's van de projecten. Sara Damme is een kleuterjuf en maker van educatieve bundels voor kleuterleerkrachten.

Specificaties

Nederlands | 9789401403979 | 121 pagina's

Titel Kleuterknutsels : speel en leer met juf Sara
Auteur Sara Damme
Secundaire auteur Caroline De Cock ; Stefanie Faveere
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2024]
Overige gegevens 121 pagina's - foto's - 22 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Educatieve knutselwerkjes voor peuters en kleuters
ISBN 9789401403979
PPN 442760310
Rubriekscode 624.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Handenarbeid; Peuters ; Handenarbeid; Kleuters
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Handenarbeid