De Grote Drakenrace
Boek

De Grote Drakenrace (april 2024)/ Kacy Ritter, vertaald [uit het Engels] door Sandra C. Hessels

De 13-jarige Cassidy Drake is vastbesloten om mee te doen aan de jaarlijkse Drakenrace met haar draak Ranga. Tegen haar vaders wil sluipt ze het huis uit om mee te doen aan de wedstrijd, maar op het circuit wachten haar meer vijanden dan bondgenoten... Met zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een fantasy-verhaal over een spannende drakenrace. De 13-jarige Cassidy Drake droom ervan om deel te nemen aan de jaarlijkse Grote Drakenrace met haar draak, Ranga. Cassidy is opgegroeid op de drakenranch van haar familie en heeft het racen in haar bloed. Ondanks de bezwaren van haar vader, sluipt ze het huis uit om deel te nemen aan de race. Ze moet vijf unieke uitdagingen aangaan, maar ontdekt dat er op het circuit meer vijanden dan bondgenoten op haar wachten. In vlotte, spannende stijl geschreven. Met gedetailleerde zwart-wittekeningen van de verschillende drakensoorten. Voor lezers vanaf ca. 10 jaar. Kacy Ritter is een Amerikaanse auteur. 'De grote drakenrace'* is haar debuut.

Specificaties

Nederlands | 9789402714661 | 303 pagina's

Titel De Grote Drakenrace
Auteur Kacy Ritter
Secundaire auteur Sandra C. Hessels ; Petur Antonsson
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, april 2024
Overige gegevens 303 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Illustraties: Pétur Antonsson - Vertaling van: The great Texas dragon race. - New York : Clarion Books, (c)2023
ISBN 9789402714661
PPN 440407281
Genre sprookjes
Thematrefwoord draken ; Wedstrijden
Taal Nederlands