Falen doen we allemaal
Boek

Falen doen we allemaal gids voor als er dingen fout gaan ([2024])/ Elizabeth Day, vertaald uit het Engels door Vanja Walsmit ; illustrations by Kim Hankinson

Adviezen voor jongeren over weerbaarheid, accepteren dat fouten maken bij het leven hoort en het omzetten van negatieve gedachten in positiviteit. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een gids voor jongeren die worstelen met fouten maken en falen. De auteur biedt concrete tips en adviezen over hoe fouten kunnen worden omgebogen tot leermomenten, hoe je weerbaarder kunt worden als het tegenzit en hoe negatieve gedachten over jezelf omgezet kunnen worden in positiviteit. Door middel van gesprekken met internationale sterren en voorbeelden uit haar eigen leven, laat Day zien dat fouten maken een normaal onderdeel van het leven is en kan bijdragen aan persoonlijke groei en geluk. Vlot en inzichtelijk geschreven, met persoonlijke passages van de auteur. Met simpele lijntekeningen in zwart-wit. Vanaf ca. 15 jaar. Elizabeth Day (Engeland, 1978) is een bekende Britse journalist en auteur. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789026364181 | 139 pagina's

Titel Falen doen we allemaal : gids voor als er dingen fout gaan
Auteur Elizabeth Day
Secundaire auteur Vanja Walsmit ; Kim Hankinson
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Ambo|Anthos, [2024]
Overige gegevens 139 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Failosophy for teens. - London : Red Shed, 2023
ISBN 9789026364181
PPN 440298490
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zelfverwerkelijking; Jongeren ; Mislukkingen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Zelfverwerkelijking