Elvis Presley
Boek

Elvis Presley ([2024])/ Maria Isabel Sánchez Vegara, met illustraties van Ana Albero ; Nederlandse tekst [uit het Spaans] van Antje Schoehuys-Blaak

Levensverhaal van de Amerikaanse popster Elvis Presley (1935-1977). Elvis groeide op met muziek en wist al jong dat hij zanger wilde worden. Hij won op school een talentenjacht. Zo begon zijn succesvolle carrière. Prentvertelling met kleurenillustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Een prentenboek over het leven van de Amerikaanse zanger Elvis Presley (1935-1977). Als kind was Elvis al gek op muziek, luisterend naar de countrymuziek van zijn moeder en de bluesnummers van de buren. Zijn droom was om zelf te zingen en op het podium te staan. Op school won hij een talentenjacht: dat was de start van zijn succesvolle carrière. Na het opnemen van zijn eerste plaatje bij de Sun Studio's in Memphis, werd Elvis een sensatie. Zijn nummers stonden bovenaan alle hitlijsten en zijn heupbewegingen werden legendarisch. In zachtaardige en informatieve stijl geschreven. Met paginagrote kleurenprenten in zachte tinten. Vanaf ca. 8 jaar. Maria Isabel Sánchez Vegara is een bekende Spaanse schrijver, redacteur, marketeer en publiciteitsagent. Haar werk wordt in meer dan twintig landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Little people, big dreams'*.

Specificaties

Nederlands | 9789051168235

Titel Elvis Presley
Auteur Maria Isabel Sánchez Vegara
Secundaire auteur Ana Albero ; Antje Schoehuys-Blaak
Type materiaal Boek
Uitgave Rijswijk : De Vier Windstreken, [2024]
Overige gegevens 30 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Vertaling van: Elvis Presley. - Barcelona : Alba Editorial, (c)2022. - (Little people, big dreams)
ISBN 9789051168235
PPN 440278945
Rubriekscode 785.73
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Presley, Elvis
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord Presley

Relaties/Serie

Little people, big dreams®
Boek

Little people, big dreams® (2022-...)

vol.
Uitgeleend