Konijn gaat bakken
Boek

Konijn gaat bakken ([2024])/ tekst: Sienna Williams, illustraties Ela Jarzabek ; vertaling [uit het Engels]: Rebo Productions B.V.

Konijn wil iets bijzonders bakken voor haar verjaardag maar ziet in dit prentenboek tot haar schrik dat al haar worteltjes zijn gestolen. Wat nu? Ze beklimt de geheimzinnige berg achter haar huisje op zoek naar een oplossing. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Konijn is gek op bakken. Ze heeft haar eigen bakkerij waar dieren van heinde en verre naartoe komen om haar heerlijke taartjes te kopen. Voor haar verjaardag wil Konijn iets speciaals bakken met worteltjes uit haar tuin. Maar als ze aan de slag wil gaan, blijken alle worteltjes gestolen te zijn. Achter haar tuin staat een grote, steile berg. Konijn is er nog nooit geweest. Zouden daar lekkere ingrediënten voor haar baksels te vinden zijn? Vierkant hardkartonnen boekje met afgeronde hoeken en gewatteerde omslag. Het verhaaltje springt nogal van de hak op de tak, waardoor het niet altijd even goed te volgen is. Er is vooral veel aandacht voor alle lekkere, mierzoete dingen die Konijn op de berg tegenkomt. De illustraties zijn heel kleurrijk en druk, maar zullen kinderen wel aanspreken. Vooral alle roze, gele en paarse snoepjes. Ze beslaan meestal één pagina, soms beide pagina's en een enkele keer staan er meerdere illustraties als een stripverhaaltje op één pagina. Aardig boekje dat niet echt over bakken gaat, maar meer over de avonturen van Konijn op de snoepjesberg. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036647212

Titel Konijn gaat bakken
Auteur Sienna Williams
Secundaire auteur Ela Jarzabek
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2024]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaling van: Easter Bunny's Bakery. - Igloo Books Ltd, (c)2022
ISBN 9789036647212
PPN 442300719
Genre dierenleven
Thematrefwoord Gebak ; Verjaardagen
Taal Nederlands