Vergeet ons. Niet.
Boek

Vergeet ons. Niet. ([2024])/ Laura Kneidl, vertaling [uitt het Duits] Marijne Thomas

Een jonge vrouw probeert haar ex-geliefde te vergeten. Wanneer zijn vader overlijdt vraagt haar broer of zij een beetje op hem wil letten. Ze kan geen nee zeggen, ook al weet ze dat ze haar eigen hart daarmee op het spel zet.

Aanwezigheid

Recensie

Een romantische chicklit over een vrouw die haar best doet om een man te vergeten en haar hart opnieuw in gevaar brengt. April wil niets liever dan iemand ontmoeten die haar hart sneller laat kloppen. De enige man die dit ooit heeft bereikt is Gavin, de beste vriend van haar broer. Vijf jaar geleden was hij een belangrijk onderdeel van haar leven, nu is er alleen maar woede en pijn over van hun vriendschap. Ondanks hun gecompliceerde verleden, wordt April gevraagd om op Gavin te letten na het overlijden van zijn vader. Dit brengt haar in een moeilijke positie, waarbij ze haar eigen hart op het spel zet. Meevoerend en in zeer toegankelijke stijl geschreven. Laura Kneidl (Erlangen, 1990) is een Duitse schrijver van new adult- en fantasyboeken. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Vervolg op het tweeluik 'Raak me. Niet'* en 'Verlies me. Niet'.**

Specificaties

Nederlands | 9789020555004 | 415 pagina's

Titel Vergeet ons. Niet.
Auteur Laura Kneidl
Secundaire auteur Marijne Thomas
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij Zomer & Keuning, [2024]
Overige gegevens 415 pagina's - 21 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Ze wil opnieuw verliefd worden. Maar kan ze hem wel vergeten? - Rug vermeldt: 3 - Vertaling van: Vergiss uns. Nicht. - Keulen : LYX, (c)2023 - Vervolg op: Verlies me. Niet.
ISBN 9789020555004
PPN 440511968
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands