Hoogtepunt
Boek

Hoogtepunt over de wonderen van het orgasme (april 2024)/ Chloé De Bie, Prof. Dr. François Hervé, redactie: Femke Vandenbosch ; eindredactie: Remco Houtman-Janssen

Bespreking van de lichamelijke en geestelijke aspecten van het orgasme, met adviezen en wetenswaardigheden. Met zwart-witillustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een verhelderend boek over orgasmes. Dit boek biedt een uitgebreide uitleg over de lichamelijke en geestelijke aspecten van het orgasme. Het behandelt onder meer wat er precies gebeurt in het lichaam en de hersenen tijdens een orgasme en de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke orgasmes. Daarnaast biedt het boek adviezen voor problemen zoals moeilijk of te snel klaarkomen. Het boek belicht ook de orgasmekloof en de oorzaken daarvan. Inzichtelijk en nuchter geschreven. Met schematische zwart-witillustraties. Chloé De Bie is een Belgisch klinisch seksuoloog en psycholoog en relatietherapeut. Ze runt haar eigen therapiecentrum Vivolinio. Ze werkte voor verschillende kranten, radio en televisie. Prof. Dr. François Hervé werkt als uroloog in het UZ Gent.

Specificaties

Nederlands | 9789072201331 | 205 pagina's

Titel Hoogtepunt : over de wonderen van het orgasme
Auteur Chloé De Bie
Secundaire auteur François Hervé ; Femke Vandenbosch ; Remco Houtman-Janssen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Gent : Borgerhoff & Lamberigts, april 2024
Overige gegevens 205 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789072201331
PPN 442581165
Rubriekscode 615.51
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Orgasme ; Seksualiteit
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Seksualiteit