Sintel en vuur
Boek

Sintel en vuur (mei 2024)/ Mara Li, tekstredactie: Britt Zwijnenberg & Cathinca van Sprundel ; illustratie landkaart: Lotte van den Noort

Sintel heeft haar thuis, familie en kroon verloren. Ze vindt een onderkomen in de rebelse provincie Skarn. Hoewel ze met open armen wordt ontvangen, lijken haar bondgenoten ook spelletjes met haar te spelen. Hoe hoog zal de prijs zijn om de kroon terug te winnen? Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Een young adult fantasyverhaal over liefde, macht en politiek. Sintel verliest haar familie, thuis en kroon. Samen met anderen zoekt ze veiligheid in de rebelse provincie Skarn. Ze wordt warm ontvangen door Baskars stiefvader Hurrik, maar ontdekt al snel dat ook haar bondgenoten spelletjes spelen. Het gevaar dreigt van alle kanten. Terwijl ze worstelt met haar positie en haar eigen hart, moet Sintel bepalen hoeveel ze bereid is te betalen om haar troon terug te winnen. Ze komt erachter dat de liefde net zo complex en gevaarlijk is als de politiek. Met een getekende kaart van het fictieve gebied in zwart-wit. Geschikt voor lezers vanaf ca. 15 jaar. Mara Li (1987) is een Nederlandse auteur van young adult-fantasy en historische fantasy. In 2016 werd haar debuutroman 'De Stem van de Zee' genomineerd voor de Harland Awards Romanprijs voor beste Nederlandstalige fantasy.

Specificaties

Nederlands | 9789493265714 | 196 pagina's

Titel Sintel en vuur
Auteur Mara Li
Secundaire auteur Britt Zwijnenberg ; Cathinca van Sprundel ; Lotte van den Noort
Type materiaal Boek
Editie Eerste hardcoveruitgave;
Uitgave [Utrecht] : Dutch Venture Publishing, mei 2024
Overige gegevens 196 pagina's - kaart - 24 cm
Annotatie Vervolg op: Sintel en as
ISBN 9789493265714
PPN 440171032
Genre science-fiction
Thematrefwoord Macht ; Liefde ; Sprookjesprinsessen
Taal Nederlands