De strijd tegen het meermonster
Boek

De strijd tegen het meermonster ([2024])/ Anna Taube, Leonie Daub, Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Charlotte Bakker

Kwade tovenaar Baziel Humbuk wil de Magische Bron vergiftigen en zo het hele Toverbos vernietigen. Zal het tovenaarsleerling Finn samen met de elfen lukken om dit vreselijke plan tegen te houden? Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Een sprookjesachtig kinderboek over tovenaars en een magische wereld. Baziel Humbuk de gemene tovenaar wil de magische bron vergiftigen en zo het hele Toverbos vernietigen. Maar dat laten toverleerling Finn en elf Ava niet zomaar gebeuren. Wanneer de grol, de enorme worm van Baziel Humbuk, het magische bosmeer vergiftigt, moeten de elfen en Finn hun krachten bundelen. Is de magie van Finn sterk genoeg om het Bosmeer te redden? Met sfeervolle getekende illustraties in kleur. Vanaf ca. 8 jaar. Anna Taube (1976) is een internationaal bekende Duitse auteur. Ze werkt als freelance vertaler en schreef vele boeken. Haar werk wordt in meer dan twintig landen uitgegeven. Leonie Daub studeerde communicatiedesign aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Stuttgart. Ze werkt freelance als illustrator. Het boek maakt deel uit van de serie: 'De toverleerling'*.

Specificaties

Nederlands | 9789044765908 | 70 pagina's

Titel De strijd tegen het meermonster
Auteur Anna Taube
Secundaire auteur Leonie Daub ; Charlotte Bakker
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2024]
Overige gegevens 70 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Text: Anna Taube, illustrations: Leonie Daub - Vertaling van: Im Bann des Seeungeheuers. - Bindlach : Loewe Verlag GmbH, (c)2022. - (Der Zauberschüler)
ISBN 9789044765908
PPN 442865902
Genre sprookjes
Thematrefwoord Magie ; Tovenaars ; Goed en kwaad ; Fantasiewezens ; sprookjesfiguren
Taal Nederlands