De vloek van de heksenmeester
Boek

De vloek van de heksenmeester ([2024])/ Anna Taube, Leonie Daub, Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Charlotte Bakker

Finn is de slechtste tovenaarsleerling in honderd jaar. Zijn gemene tovermeester Bazel Humbuk vraagt hem om hem te helpen het Toverbos te vernietigen. Zal Finn naar hem luisteren of lukt het hem om het Toverbos redden? Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Een sprookjesachtig kinderboek over tovenaars en een magische wereld. Finn is de minst succesvolle tovenaarsleerling in honderd jaar. Zijn tovermeester, Baziel Humbuk, wil het Toverbos vernietigen. Hij wil dat Finn hem daarbij helpt door een enorme gifworm naar de magische bron te brengen. Ava de elf gelooft dat Finn meer in zijn mars heeft. Zal Finn zijn tovermeester helpen of kiest hij ervoor het Toverbos en zijn bewoners te redden? Met sfeervolle getekende illustraties in kleur. Vanaf ca. 8 jaar. Anna Taube (1976) is een internationaal bekende Duitse auteur. Ze werkt als freelance vertaler en schreef vele boeken. Haar werk wordt in meer dan twintig landen uitgegeven. Leonie Daub studeerde communicatiedesign aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Stuttgart. Ze werkt freelance als illustrator. Het boek maakt deel uit van de serie: 'De toverleerling'*.

Specificaties

Nederlands | 9789044765892 | 73 pagina's

Titel De vloek van de heksenmeester
Auteur Anna Taube
Secundaire auteur Leonie Daub ; Charlotte Bakker
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2024]
Overige gegevens 73 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Text: Anna Taube, illustrations: Leonie Daub - Vertaling van: Fluch des Hexenmeisters. - Bindlach : Loewe Verlag GmbH, (c)2022. - (Der Zauberschüler)
ISBN 9789044765892
PPN 442865805
Genre sprookjes
Thematrefwoord Magie ; Tovenaars ; Goed en kwaad ; Fantasiewezens ; sprookjesfiguren
Taal Nederlands