Legendes & lattes [Nederlands]
Boek

Legendes & lattes [Nederlands] ([2024])/ Travis Baldree, vertaling [uit het Engels] Erica Disco

Na jaren van strijd te hebben geleverd wil Viv de Orc het rustiger aan doen en opent ze een koffiewinkel in een stadje dat niet bekend is met koffie. Ze doet nieuwe vriendschappen op, maar krijgt ook nieuwe vijanden.

Aanwezigheid

Recensie

Een cozy fantasyverhaal over familie, vriendschap en het perfecte kopje koffie. De ork Viv, voorheen een huurling, besluit haar leven van gevechten achter zich te laten en een koffiebar te openen in een klein dorp. Ze wordt geconfronteerd met rivalen die haar plannen proberen te dwarsbomen en dorpelingen die nog nooit van koffie hebben gehoord. Gelukkig staat Viv er niet alleen voor. Met nieuwe vrienden, vertrouwen en geluk lijkt haar niets meer in de weg te staan. Of is ze zelf haar grootste vijand? Vlot, vriendelijk en zeer toegankelijk geschreven. Travis Baldree (1977) is schrijver en acteur. Hij spreekt fulltime luisterboeken in en was de vormgever van verschillende videogames. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Het boek is het eerste deel van de serie 'Legendes & lattes'.

Specificaties

Nederlands | 9789020555523 | 335 pagina's

Titel Legendes & lattes [Nederlands]
Uniforme titel Legendes en lattes Legendes and lattes
Auteur Travis Baldree
Secundaire auteur Erica Disco
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij Zomer & Keuning, [2024]
Overige gegevens 335 pagina's - 22 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Koffie & kaneelbroodjes, magie & melkschuim - Vertaling van: Legends & lattes. - London : TOR, (c)2023
ISBN 9789020555523
PPN 440511844
Genre science-fiction
Thematrefwoord Koffiehuizen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Legendes & lattes-serie
Boek

Legendes & lattes-serie (2024-...)

vol. dl. 1
Uitgeleend
Travis Baldree