Een monsterlijke missie
Boek

Een monsterlijke missie ([2024])/ Geronimo Stilton, redactionale coördinatie: Maria Ballarotti ; illustraties verhaal: Danilo Barozzi, Daria Cerchi, Alessandro Muscillo (ontwerp en kleur) ; vertaling [uit het Italiaans]: Loes Randazzo

Samen met zijn team gaat Geronimo op een missie om het monster van Loch Ness te vinden. Maar dat is niet het enige monster dat ze tijdens hun zoektocht tegen zullen komen... Met gekleurde illustraties. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het tweede deel* van de serie de 'De club van mysteriejagers', een avontuur in de muizenwereld van Geronimo Stilton. Het monster van Loch Ness wordt gespot. Samen met Zed Newton, de oprichter van de Club van Mysteriejagers, gaan Geronimo en zijn team op onderzoek uit. Maar voordat ze het monster van Loch Ness vinden, komen ze eerst nog in het Himalaya-gebergte terecht en komt Geronimo oog in oog te staan met een yeti. En dat is slechts een van de vele ontmoetingen tijdens deze avontuurlijke missie... In vlotte stijl en met humor geschreven. Met speelse typografie en grappige kleurenillustraties in de bekende Stilton-stijl. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar. Geronimo Stilton is het pseudoniem van een reeks schrijvers en tekenaars die samen de gelijknamige serie uitgegeven. Het oorspronkelijke idee komt van de Italiaanse Elisabetta Dami (1958). Het werk wordt in meer dan twintig landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789463106276 | 281 pagina's

Titel Een monsterlijke missie
Auteur Geronimo Stilton
Secundaire auteur Maria Ballarotti ; Danilo Barozzi ; Loes Randazzo ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2024]
Overige gegevens 281 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Vertaling van: Missione mostri. - Piemme, (c)2023. - (Cacciatori di misteri)
ISBN 9789463106276
PPN 442328435
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Monsters ; Fantasiewezens ; Zoektochten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Club van Mysteriejagers
Boek

De Club van Mysteriejagers (2023-...)

vol. 2
Uitgeleend
Geronimo Stilton