De show gaat door!
Boek

De show gaat door! ([2024])/ Thea Stilton, oorspronkelijke vertaling [uit het Italiaans]: Sandra Verhulst ; bewerking AVI-boek: Dorette Zwaans ; coördinatie redactie: Chiara Richelmi ; coördinatie redactie: Patrizia Puricelli ; illustraties openings- en eindpagina's: Barbara Pellizzari (illustratie) en Flavio Ferron (inkleuring) ; kaarten: Caterina Giorgetti (illustratie) en Flavio Ferron (inkleuring) ; illustraties verhaal: Valeria Brambilla (illustratie) en Francesco Castelli (inkleuring)

De Thea Sisters gaan meedoen met een echt circus, maar er is iemand die wil dat het optreden niet doorgaat. Zal het goedkomen? En wie zit er achter de sabotage? Met kleurenillustraties. AVI-E4. Leren lezen vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk kinderboek in de serie 'Thea Sisters'. Er komt een circus naar het eiland. De muizen zijn door het dolle heen! Ze mogen het circus niet alleen zien, ze mogen ook zelf meedoen. Maar er is iemand die wil dat het optreden niet doorgaat: er gaan steeds spullen stuk. Zal het optreden doorgaan? En wie zit hier eigenlijk achter? Opgewekt geschreven. Met speelse typografie en kleurenillustraties in een tekenfilmachtige stijl. AVI-niveau E4. Leren lezen vanaf ca. 7 jaar. Thea Stilton is, net als Geronimo Stilton, een pseudoniem van een reeks schrijvers en tekenaars die samen de gelijknamige series uitgegeven. Het oorspronkelijke idee komt van de Italiaanse Elisabetta Dami (1958).

Specificaties

Nederlands | 9789463106733 | 116 pagina's

Titel De show gaat door!
Auteur Thea Stilton
Secundaire auteur Dorette Zwaans ; Sandra Verhulst ; Chiara Richelmi ; Patrizia Puricelli ; Barbara Pellizzari ; Flavio Ferron ; Caterina Giorgetti ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2024]
Overige gegevens 116 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Vertaling van: Il magico spettacolo dei colori. - Edizioni Piemme S.p.A., (c)2015
ISBN 9789463106733
PPN 442336713
Genre detectiveroman - schoolverhaal
Thematrefwoord Circussen ; Schoolleven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Thea Sisters
Boek

Thea Sisters (2008-...)

vol.
Uitgeleend
Thea Stilton