Terwijl je wacht op de psycholoog
Boek

Terwijl je wacht op de psycholoog een survivalgids ([2024])/ Isabelle Soucy, vertaald [uit het Frans] door Noor Damen

Zelfhulpgids voor het omgaan met mentale problemen tijdens een periode van wachten op professionele hulp. Met praktische opdrachten en bewezen psychologische strategieën.

Aanwezigheid

Recensie

Een zelfhulpboek over omgaan met psychische problemen. De auteur biedt bewezen psychologische strategieën en praktische opdrachten die inzicht geven in onze geest. Het boek is bedoeld om mensen op weg te helpen naar mentaal welzijn, vooral tijdens de periode waarin ze wachten op professionele hulp. Er zijn namelijk lange wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg. Invoelend, sympathiek en toegankelijk geschreven, met ruimte voor de persoonlijke ervaringen van de auteur. Isabelle Soucy is een klinisch psycholoog, specifiek opgeleid in cognitieve therapieën en gedragstherapieën. 'Terwijl je wacht op de psycholoog' is haar eerste boek dat in het Nederlands vertaald is.

Specificaties

Nederlands | 9789025912413 | 269 pagina's

Titel Terwijl je wacht op de psycholoog : een survivalgids
Auteur Isabelle Soucy
Secundaire auteur Noor Damen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Ten Have, [2024]
Overige gegevens 269 pagina's - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: En attendant le psy. Prendre sa santé psychologique en main un défi à la fois. - Montréal , Québec : Les Éditions de l'Homme, (c)2023
ISBN 9789025912413
PPN 440519942
Rubriekscode 606.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Psychische problemen; Zelfhulp
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Psychische problemen