Het complete kamado barbecueboek
Boek

Het complete kamado barbecueboek ([2024])/ Oliver Sievers, Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Yvonne van 't Hul-Aalders

Verzameling van veertig vlees-, vega- en gevogelte recepten voor de keramische kamado barbecue, met aandacht voor verschillende bereidingstechnieken. Met kleurenfoto's.

Aanwezigheid

Recensie

Een kookboek met veertig vlees-, vega- en gevogelte recepten die de veelzijdigheid van de kamado barbecue demonstreren. Oliver Sievers leert de lezer de keramische barbecue te bedienen, welke accessoires nodig zijn en welke rubs en sauzen het best bij de verschillende recepten passen. Het boek besteedt tevens aandacht aan verschillende BBQ-technieken. Informatief en begrijpelijk geschreven. Met kleurenfoto's van verschillende kamado barbecues en de bijbehorende gerechten. Oliver Sievers is een internationale barbecue-expert. Hij won met zijn team het wereldkampioenschap barbecueën in 2017 en is actief als voorzitter van de World Barbecue Association. Hij schreef meerdere boeken en deelt zijn kennis via seminars en video's.

Specificaties

Nederlands | 9789044766462 | 175 pagina's

Titel Het complete kamado barbecueboek
Auteur Oliver Sievers
Secundaire auteur Yvonne van 't Hul-Aalders
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2024]
Overige gegevens 175 pagina's - foto's - 29 cm
Annotatie Vertaling van: Der Keramikgrill. - Königswinter : HEEL-Verlag GmbH, (c)2023
ISBN 9789044766462
PPN 442892039
Rubriekscode 629.31
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Barbecuerecepten
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Barbecuerecepten