Red flags, green flags
Boek

Red flags, green flags praktische psychologie voor alledaags drama (juni 2024)/ Dr. Ali Fenwick, vertaald [uit het Engels] Tosca Weijers

Praktische gids voor het herkennen van gezond en ongezond sociaal gedrag op het gebied van familie en vriendschappen, werk en daten, met handreikingen om grenzen te leren aangeven en de juiste beslissingen te maken in lastige sociale situaties.

Aanwezigheid

Recensie

Een praktische gids voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden die behulpzaam zijn in het dagelijks leven. Aan de hand van herkenbare sociale situaties biedt gedragspsycholoog Ali Fenwick in dit boek praktische psychologische inzichten om onderscheid te maken tussen gezond en ongezond sociaal gedrag. Het boek leert de lezer 'red flags' en 'green flags' te herkennen en grenzen aan te geven op het gebied van familie en vriendschappen, werk en daten. Aan de hand van uiteenlopende voorbeelden krijgt de lezer inzicht in het eigen gedrag en in dat van anderen, met als doel om de beste beslissingen te kunnen nemen in lastige sociale situaties. Helder en vlot geschreven, met 'wist je dat?'-kaders en overzichten met bulletpoints aan het eind van ieder hoofdstuk. Ali Fenwick (1977) is psycholoog en gedragsdeskundige. Hij heeft meer dan 1,5 miljoen volgers op zijn Instagram-account @modern.day.psychologist.

Specificaties

Nederlands | 9789403131283 | 399 pagina's

Titel Red flags, green flags : praktische psychologie voor alledaags drama
Auteur Ali Fenwick
Secundaire auteur Tosca Weijers
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Cargo, juni 2024
Overige gegevens 399 pagina's - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: Red flags, green flags. - Londen : Penguin Michael Joseph, (c)2024
ISBN 9789403131283
PPN 442293461
Rubriekscode 305.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Sociale psychologie
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Sociale psychologie