Het klimaatprobleem in vijf stappen aanpakken
Boek

Het klimaatprobleem in vijf stappen aanpakken samen de wereld een beetje beter maken (januari 2024)/ Astrid Scholte, redactie: Jacqueline Reit

Praktische adviezen om op individueel niveau het klimaatprobleem aan te pakken in het dagelijks leven en toe te werken naar een duurzame toekomst. Met kleurenfoto's.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een gids voor een praktische aanpak van het klimaatprobleem in het dagelijks leven. Het boek begeleidt de lezer in vijf stappen om een positieve impact te maken om het klimaatprobleem tegen te gaan. Het benadrukt de kracht van collectieve actie en biedt concrete oplossingen die in het dagelijks leven toepasbaar zijn, zoals gezonde voeding, klimaatvriendelijke activiteiten en betere alternatieven voor vervoer. Het boek bevat ook voorbeelden van duurzame organisaties, bedrijven, producten en merken. Informatief, aanjagend en toegankelijk geschreven. Met kleurenfoto's. Het boek is bedoeld voor iedereen die de urgentie van het klimaatprobleem begrijpt en actie wil ondernemen om de wereld te verbeteren. Astrid Scholte voert als adviseur klimaat en duurzaam wonen persoonlijke adviesgesprekken met bewoners. Ook organiseert zij workshops en trainingen over oplossingen om het klimaatprobleem aan te pakken.

Specificaties

Nederlands | 9789464911275 | 83 pagina's

Titel Het klimaatprobleem in vijf stappen aanpakken : samen de wereld een beetje beter maken
Auteur Astrid Scholte
Secundaire auteur Jacqueline Reit
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Enschede] : BoekenGilde, januari 2024
Overige gegevens 83 pagina's - foto's - 31 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789464911275
PPN 442237901
Rubriekscode 614.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Ecologische leefwijze ; Klimaatveranderingen
PIM Rubriek Mens en Maatschappij
PIM Trefwoord Ecologische leefwijze