De vuurdraak
Boek

De vuurdraak (2024)/ Alastair Chisholm, vertaald [uit het Engels] door Laurent Corneille ; tekeningen Daniëlle Futselaar

Kai en zijn vrienden gaan op zoek naar een draak die in de duistere spelonken onder het paleis verborgen moet zijn. Kai vindt een raadselachtig flesje dat hem lijkt te betoveren. Dan staat hij plotseling oog in oog met een enorme, woedende draak... Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een sprookjesachtige jeugdboek, deel 5 van de 'Drakenstorm'-serie. In de duistere spelonken onder het koninklijk paleis gaan Kai en zijn vrienden op zoek naar een draak die daar volgens geruchten verborgen moet zijn. In een geheime gang vindt Kai een raadselachtig flesje. Wat zit erin? Het lijkt wel alsof het drankje hem betovert. En dan staat hij plotseling oog in oog met een enorme, woedende en vuurspuwende draak... Spannend en lichtvoetig geschreven. Met enkele illustraties in grijstinten. Voor lezers vanaf ca. 8 jaar. Alastair Chisholm is een Britse auteur. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789025887216 | 86 pagina's

Titel De vuurdraak
Auteur Alastair Chisholm
Secundaire auteur Laurent Corneille ; Daniëlle Futselaar
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Leopold, 2024
Overige gegevens 86 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Kai and Boneshadow. - London : Nosy Crow Ltd, (c)2022. - (Dragon storm)
ISBN 9789025887216
PPN 442242476
Genre sprookjes - avonturenroman
Thematrefwoord draken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Drakenstorm
Boek

Drakenstorm (2021-..)

vol.
Uitgeleend
Alastair Chisholm