Mirabelle en de magische chaos
Boek

Mirabelle en de magische chaos ([2024])/ Harriet Muncaster, illustraties door Mike Love, gebaseerd op originele tekeningen van Harriet Muncaster ; vertaling [uit het Engels]: Katleen Olaerts

De heksenfee Mirabelle en haar broertje gaan logeren bij hun feeëngrootouders. Ze probeert zich van haar beste feeënkant te laten zien, maar een klein beetje geheime heksenmagie loop al snel uit de hand. Met kleurenillustraties. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Een verhaal in de reeks 'Mirabelle', uit de wereld van Isabella Maan. Mirabelle is anders dan anderen - haar moeder is een heks en haar vader is een fee. Ze is dol op magische streken uithalen. Wanneer zij en haar broer bij hun feeëngrootouders logeren, probeert ze zich van haar beste feeënkant te laten zien. Maar een beetje geheime heksenmagie loopt al snel uit de hand zorgt voor chaos. Mirabelle moet de situatie onder controle krijgen voordat haar oma erachter komt. In vriendelijke, sprookjesachtige stijl geschreven. Met lieflijke zwart-witillustraties met steunkleur paars. Voor lezers vanaf ca. 7 jaar. Harriet Muncaster (1988) is een schrijver en illustrator. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Dit boek is het zesde deel van de serie: 'Mirabelle'.

Specificaties

Nederlands | 9789002280986 | 115 pagina's

Titel Mirabelle en de magische chaos
Auteur Harriet Muncaster
Secundaire auteur Mike Love ; Katleen Olaerts
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2024]
Overige gegevens 115 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Aan de kop van de titelpagina: Uit de wereld van Isabella Maan - Vertaling van: Mirabelle and the magical mayhem. - Oxford : Oxford University Press, 2022. - (Mirabelle)
ISBN 9789002280986
PPN 442901054
Genre sprookjes
Thematrefwoord Feeen ; Heksen ; Grootouders ; Logeren
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Mirabelle
Boek

Mirabelle (2020-...)

vol.
Uitgeleend
Harriet Muncaster