Tussen de regels
Boek

Tussen de regels ([2024])/ Jenny Colgan, vertaald [uit het Engels] door Merel Dinnessen

Maggie is gewend aan het rustige tempo van het meisjesinternaat aan zee, en nu ze verloofd is met haar lieve vriend moet ze gewoon ophouden met denken aan haar collega op de jongensschool verderop... Zal dat haar lukken?

Aanwezigheid

Recensie

Een feelgoodverhaal over een meisjesinternaat en de liefde. Maggies eerste jaar als lerares bij Downey House was een verrassend succes. Nadat ze de overstap maakte van een school in de binnenstad van Glasgow, heeft ze het rustigere tempo van het meisjesinternaat aan zee leren waarderen. Nu ze ook verloofd is met haar vriend, de lieve en trouwe Stan, moet ze proberen om niet meer aan David McDonald te denken, haar collega op de jongensschool verderop. Maar lukt dat wel? Ondertussen draagt directrice Veronica Deveral een geheim met zich mee dat dreigt uit te komen, en ontstaat er spanning tussen vriendinnen Fliss en Alice. In nuchtere, lichtvoetige en zeer toegankelijke stijl geschreven. Jenny Colgan (Prestwick, 1972) is een internationaal bekende Britse schrijver. Ze schreef vele boeken. Haar werk wordt in meer dan twintig landen uitgegeven. Dit boek is deel 2* van de serie: 'De kostschool aan zee'.

Specificaties

Nederlands | 9789021042152 | 236 pagina's

Titel Tussen de regels
Auteur Jenny Colgan
Secundaire auteur Merel Dinnessen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2024]
Overige gegevens 236 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Rules at the school by the sea. - New York : Avon, an imprint of HarperCollinsPublishers, 2022. - Oorspronkelijke titel: Rules, verschenen onder het pseudoniem Jane Beaton. - London : Sphere, 2009
ISBN 9789021042152
PPN 439103894
Genre romantische verhalen - humoristische roman
Thematrefwoord Kostschoolleven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De kostschool aan zee
Boek

De kostschool aan zee (2024-...)

vol. 2
Uitgeleend
Jenny Colgan