Ponyvriendje
Boek

Ponyvriendje (2024)/ Sam Verhoeven, illustraties: Nick Driessen ; fotografie: Ton de Bruin ; redactie Witte Leeuw: Wendy Buenen

Emma en Mads doen met hun pony Stip mee met een huisdierenwedstrijd in het dorp. Maar eerst moeten ze Stip schoon en op tijd daar te krijgen. Dat valt nog niet mee, want Stip heeft andere plannen... Met kleurenillustraties. Zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk leren lezen-boek waarin pony Stip een vriendje krijgt. Emma en Mads ontdekken hoefafdrukken in het zand voor de wei van hun pony Stip. Gelukkig is hij niet weer ontsnapt en heeft hij zich alleen maar verstopt, want er staat een belangrijke huisdierenwedstrijd in het dorp op het programma. Ze moeten Stip er nog wel schoon en op tijd zien te krijgen. Dat valt niet mee, want Stip heeft andere plannen. Hij heeft namelijk een ponyvriendje gemaakt: Sammy. In vriendelijke, lichtvoetige stijl geschreven. Met bladvullende en kleine kleurenillustraties. Zelf lezen vanaf ca. 8 jaar. Sam Verhoeven is een Nederlandse auteur. Hij schreef meerdere boeken. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Stip'.

Specificaties

Nederlands | 9789493354098 | 37 pagina's

Titel Ponyvriendje
Auteur Sam Verhoeven
Secundaire auteur Nick Driessen ; Ton de Bruin ; Wendy Buenen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Witte Leeuw, 2024
Overige gegevens 37 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
ISBN 9789493354098
PPN 44224214X
Genre paarden/pony's
Thematrefwoord pony's ; Wedstrijden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Stip
Boek

Stip (2021-...)

vol.
Uitgeleend
Sam Verhoeven