Heb jij HET al gedaan?
Boek

Heb jij HET al gedaan? échte verhalen over de eerste keer seks (mei 2024)/ Susan ter Horst-van de Wetering & Maja Wannet, illustraties: Wendy Denissen ; eindredactie: Anne Havelaar

Ervaringsverhalen van allerlei mensen over hun eerste keer seks. Met uitleg, tips en oefeningen van een seksuoloog bij elk verhaal. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 13 jaar en ouder.

Aanwezigheid

Recensie

Een informatie, inclusief en sekspositief boek voor kinderen en ouders met ervaringsverhalen over de eerste keer seks en nuttige tips met betrekking tot seksualiteit en seksuele voorlichting. De persoonlijke verhalen in het boek variëren van spannende en hilarische situaties tot verwarrende grensoverschrijdende ervaringen. Bij elk verhaal geeft seksuoloog Susan ter Horst-van de Wetering uitleg over de besproken thema's, tips en oefeningen. Samen met Maja Wannet schreef zij dit boek om gesprekken op gang te brengen en taboes te doorbreken. In vlotte, prettig leesbare stijl geschreven. Met vrolijke kleurenillustraties. Voor mensen die zelf op het punt staan de stap naar seks te zetten of nieuwsgierig zijn naar wat anderen hebben meegemaakt vanaf ca. 13 jaar. Susan ter Horst-van de Wetering is GZ-psycholoog en seksuoloog NVVS. Maja Wannet is schrijver van levensverhalen.

Specificaties

Nederlands | 9789463141758 | 163 pagina's

Titel Heb jij HET al gedaan? : échte verhalen over de eerste keer seks
Auteur Susan ter Horst-van de Wetering
Secundaire auteur Maja Wannet ; Wendy Denissen ; Anne Havelaar
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Utrecht] : Snor, mei 2024
Overige gegevens 163 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789463141758
PPN 44032257X
Rubriekscode 615.51
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Seksuele voorlichting ; Seksualiteit; Verhalen
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Seksuele voorlichting