De stem uit het bos
Boek

De stem uit het bos spannende roman over de vermissing van een meisje uit een survivalkamp ([2024])/ Liz Moore, vertaling [uit het Engels] Inger Limburg

Als de dochter van een steenrijke familie op een ochtend in 1975 niet in haar zomerkamp-bed ligt, wordt er een grootschalige zoekactie op touw gezet. Het is niet de eerste keer dat er een kind van de familie verdwijnt. Wat hebben zij te verbergen?

Aanwezigheid

Recensie

Een aangrijpende thriller over een vermissingszaak en de geheimen van een rijke familie. In augustus 1975 verdwijnt Barbara, dochter van de steenrijke familie Van Laar, uit haar Amerikaanse zomerkamp. Het is niet de eerste keer dat een kind van deze familie verdwijnt; zestien jaar eerder verdween Barbara's broer. Hij is nooit teruggevonden. De familie Van Laar bezit het kamp, een riant buitenhuis en een deel van het Adirondack-natuurpark in New York. De zoektocht naar Barbara ontrafelt niet alleen de geheimen van de familie Van Laar, maar ook die van de gemeenschap in dienst van het familiebedrijf. Vlot en met suspense geschreven. Met getekende plattegrond in zwart-wit. Liz Moore (1983) is een Amerikaanse auteur. 'Long bright river', haar laatste roman, was onder meer Beste Boek van het Jaar volgens The New York Times, The Guardian, de BBC, Good Morning America en Publishers Weekly.

Specificaties

Nederlands | 9789028453524 | 430 pagina's

Titel De stem uit het bos : spannende roman over de vermissing van een meisje uit een survivalkamp
Auteur Liz Moore
Secundaire auteur Inger Limburg
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Wereldbibliotheek, [2024]
Overige gegevens 430 pagina's - plattegrond - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The God of the woods. - New York : Riverhead Books, (c)2024
ISBN 9789028453524
PPN 442224044
Genre thriller - psychologische roman
Thematrefwoord Verdwijningen
Taal Nederlands