Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
The idea of you [Nederlands]
Boek

The idea of you [Nederlands] ([2024])/ Robinne Lee, Nederlandse vertaling [uit het Engels] Textcase

Een knappe frontman van een populaire Britse boyband begint een affaire met de moeder van een van zijn fans. Ze voelen zich enorm tot elkaar aangetrokken, maar de vraag is hoe lang ze hun relatie geheim kunnen houden.

Aanwezigheid

Recensie

Een luchtige chicklit over seks en liefde. Hayes Campbell is de ster van een populaire Britse boyband en het idool van Solène Marchards tienerdochter. Wanneer Solène en Hayes elkaar toevallig ontmoeten, is er een sterke aantrekkingskracht tussen hen en beginnen ze een geheime affaire. Hoe lang kan Solène dit geheim houden? In vlotte, zeer toegankelijke stijl geschreven. Let op: het boek bevat expliciete seksscènes. Robinne Lee (Mount Vernon, 1974) is een Amerikaanse acteur, schrijver en producent. Ze studeerde aan Yale en aan de Columbia Law School en speelde in films als 'Hitch' en 'Seven Pounds' en in series als 'Fifty Shades of Grey' en 'Buffy the Vampire Slayer'. Haar roman 'The idea of you' werd tevens verfilmd.

Specificaties

Nederlands | 9789046831991 | 412 pagina's

Titel The idea of you [Nederlands]
Auteur Robinne Lee
Instelling /TextCase, Deventer
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Oceaan, [2024]
Overige gegevens 412 pagina's - 21 cm
Annotatie Op omslag tevens: Iedereen in de wereld kent hem. Maar hij wil alleen jou. - Vertaling van: The idea of you. - New York : St Martin's Griffin, (c)2017
ISBN 9789046831991
PPN 440298318
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Boybands
Taal Nederlands