Dank je wel, juf van Rupsje Nooitgenoeg
Boek

Dank je wel, juf van Rupsje Nooitgenoeg (2024)/ Eric Carle, vertaling [uit het Engels]: J.H. Gever

Rupsje Nooitgenoeg bedankt de juf voor heel veel dingen, bijvoorbeeld voor haar wijsheid en hoe mooi ze verhalen voorleest. Prentenboek met kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Een hartverwarmend prentenboek om de juf te bedanken. In dit boek wordt de kleuterjuf in het zonnetje gezet. Rupsje Nooitgenoeg bedankt de juf omdat ze de mooiste verhalen voorleest, omdat ze geleerd heeft hoe belangrijk vrienden zijn en nog veel meer. Het boek is geschikt voor verschillende gelegenheden zoals het einde van het schooljaar, juffendag, de verjaardag van de juf of gewoon om de juf te waarderen. Vriendelijk geschreven. Met kleurenillustraties in herkenbare stijl. Geschikt vanaf ca. 3 jaar. Eric Carle (Syracuse, 1929 - Northampton, 2021) was een wereldberoemde Amerikaanse schrijver, illustrator en jeugdauteur. Zijn werk wordt in meer dan dertig landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789025779146

Titel Dank je wel, juf van Rupsje Nooitgenoeg
Uniforme titel Rupsje Nooitgenoeg World of Eric CarleTM World of Eric Carle
Secundaire auteur Eric Carle ; J.H. Gever
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2024
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Op omslag: World of Eric CarleTM - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: (c)2022 - Vertaling van: Thank you, teacher from the very hungry caterpillar. - London : Penguin Random House LLC, (c)2021
ISBN 9789025779146
PPN 440361311
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Leerkrachten
Taal Nederlands