Winde Wildeling en de vallende ster
Boek

Winde Wildeling en de vallende ster ([2024])/ Gill Lewis, met tekeningen van Rebecca Bagley ; vertaling [uit het Engels]: Jesse Goossens

Als de Wildelingen naar vallende sterren kijken, doet Winde een wens. Maar de ster komt terecht in de Wildernis! Winde en de Wildelingen gaan op zoek. Komen wensen echt uit? Met zwart-witillustraties met steunkleur blauw. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een sprookjesachtig jeugdverhaal over een jonge avonturier in de wildernis. Achter de tuin van het huis waar Winde woont begint de Wildernis: een overwoekerd landgoed waar Winde en haar vrienden veranderen in de Wildelingen. Als de Wildelingen op een avond naar vallende sterren kijken, doet Winde een wens. Maar dan komt haar ster in de Wildernis terecht. Winde en de Wildelingen gaan op zoek. Zullen ze de ster vinden? En komen wensen echt uit? Fantasierijk en zachtaardig geschreven. Met opgewekte tekeningen in zwart-wit met steunkleur blauw en een kaart. Geschikt voor lezers vanaf ca. 8 jaar. Gill Lewis is een Britse dierenarts en kinderboekenschrijfster. Haar romans zijn in meer dan twintig talen vertaald. Dit is haar derde boek over 'Winde Wildeling'* dat in het Nederlands is aangeboden..

Specificaties

Nederlands | 9789047714996 | 112 pagina's

Titel Winde Wildeling en de vallende ster
Uniforme titel Winde Wildeling
Auteur Gill Lewis
Secundaire auteur Rebecca Bagley ; Jesse Goossens
Type materiaal Boek
Uitgave Rotterdam : Lemniscaat, [2024]
Overige gegevens 112 pagina's - gekleurde illustraties, kaart - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Willow Wildthing and the shooting star. - Oxford : Oxford University Press, 2021
ISBN 9789047714996
PPN 442867174
Genre avonturenroman - sprookjes
Thematrefwoord Overstromingen ; sprookjesfiguren ; Vriendschap ; Fantasie ; Wensen
Taal Nederlands