Breek ons. Niet.
Boek

Breek ons. Niet. ([2024])/ Laura Kneidl, vertaling [uit het Duits] Marijne Thomas

Na een tweede breuk probeert April haar ex-geliefde Gavin opnieuw te vergeten. Als ze onverwacht samen moeten werken aan een project, merkt April dat ze nog steeds gevoelens voor hem heeft. Maar hoe kan ze hem vergeven, als ze hem niet meer vertrouwt? Vanaf ca. 15 jaar

Aanwezigheid

Recensie

Een romantische new adult over een vrouw die haar best doet om een man te vergeten en haar hart opnieuw in gevaar brengt. April dacht dat ze ware liefde had gevonden bij Gavin, maar na een tweede breuk moet ze haar gevoelens voor hem vergeten. Dit wordt moeilijk wanneer ze samen aan een project moeten werken. Gavin doet haar hart nog steeds sneller kloppen, maar kan ze hem vergeven als ze hem niet langer vertrouwt? Meevoerend en zeer toegankelijk geschreven. Triggerwarning: dit boek bevat elementen die mogelijk kunnen triggeren, zoals alcoholisme, rouw, suïcide, depressie, paniekaanvallen, claustrofobie en huiselijk geweld. Laura Kneidl (1990) is een Duitse schrijver van new adult- en fantasyboeken. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. 'Breek ons. Niet.' is het tweede deel in het tweeluik over April en Gavin en het vervolg op 'Vergeet ons. Niet.'.* Eerder verscheen ook een tweeluik over Aprils vriendin Sage: 'Raak me. Niet.' ** en 'Verlies me. Niet.'***. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789020555165 | 447 pagina's

Titel Breek ons. Niet.
Auteur Laura Kneidl
Secundaire auteur Marijne Thomas
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Uitgeverij Zomer & Keuning, [2024]
Overige gegevens 447 pagina's - 21 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Ze kan niet meer van hem houden. Maar hem vergeten is onmogelijk - Rug vermeldt: 4 - Vertaling van: Zerbrich uns. Nicht. - Keulen : LYX, (c)2023 - Vervolg op: Vergeet ons. Niet.
ISBN 9789020555165
PPN 442254598
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands