Elin de eenhoorn en de droom die uitkwam
Boek

Elin de eenhoorn en de droom die uitkwam ([2024])/ Amy Krouse Rosenthal, geillustreerd door Brigette Barrager

Er is eindeloze regen in het land van de eenhoorns. Zal het Elin de eenhoorn met behulp van het kleine meisje lukken de regen te stoppen en de zon terug te brengen? Prentenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een sprookjesachtig prentenboek over regen, magie en eenhoorns. Elin de eenhoorn moet het land van de eenhoorns redden, want het blijft maar regenen. Door de regen verliezen de eenhoorns hun kracht en magie, die ze halen uit de zon en regenbogen. Maar Elin heeft haar magie nog, omdat ze altijd is blijven geloven in het bestaan van kleine meisjes. Wanneer een meisje voelt dat ze nodig is, werken zij en Elin samen om de eenhoorns te redden. Op zachte toon geschreven. Met sprookjesachtige, kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar. Amy Krouse Rosenthal (1965-2017) was een Amerikaanse (kinderboeken)schrijver, filmmaker en radiopresentator. Ze schreef vele boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789048873548

Titel Elin de eenhoorn en de droom die uitkwam
Auteur Amy Krouse Rosenthal
Secundaire auteur Brigette Barrager ; Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Moon, [2024]
Overige gegevens 38 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaling uit het Engels: Mariella Manfré - Vertaling van: Uni the unicorn and the dream come true. - New York : Random House Children's Books, (c)2017 - Vervolg op: Elin de eenhoorn
ISBN 9789048873548
PPN 442242786
Genre sprookjes
Thematrefwoord Regen ; Eenhoorns ; Magie
Taal Nederlands