Wie wil er nou een eenhoorn zijn?
Boek

Wie wil er nou een eenhoorn zijn? ([2024])/ Chantal Schreiber, met illustraties van Stephan Pricken ; uit het Duits vertaald door Merel Leene

Bert is een eenhoorn, maar wel een héél chagrijnige. Wie wil er nou een eenhoorn zijn?! Als er een prinses wordt ontvoerd, besluit Bert dat hij haar niet aan haar lot kan overlaten. Lukt het Bert en zijn vrienden om de prinses te redden? Met kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk en humoristisch voorleesboek over de avonturen van een chagrijnige eenhoorn. Eenhoorn Bert heeft een hekel aan de typische eenhoornzaken, zoals huppelen door bloemenweides en roze glitter. Hij ziet de eenhoorntrend liever verdwijnen - waarom zou iemand ooit een eenhoorn willen zijn? Maar wanneer een prinses wordt ontvoerd, besluit hij haar toch te helpen. Samen met een angstig vogeltje en een dappere ninja-goudvis gaat hij op avontuur. Zullen ze de prinses kunnen redden? In vlotte, lichtvoetige en levendige stijl geschreven. Met vermakelijke kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar. Chantal Schreiber (Wenen, 1965) is een Oostenrijkse kinderboekenschrijver. Ze schreef vele boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Dit boek is het eerste deel van de serie: 'Bert'.

Specificaties

Nederlands | 9789000395217 | 102 pagina's

Titel Wie wil er nou een eenhoorn zijn?
Auteur Chantal Schreiber
Secundaire auteur Merel Leene ; Stephan Pricken
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Holkema & Warendorf, [2024]
Overige gegevens 102 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Vertaling van: Wer möchte schon ein Einhorn sein?. - Hamburg : Dressler Verlag GmbH, (c)2019. - (Kurt)
ISBN 9789000395217
PPN 442267002
Genre sprookjes - humoristische roman
Thematrefwoord Eenhoorns ; Ontvoeringen ; Zoektochten ; Voorleesboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Bert
Boek

Bert (2024-...)

vol.
Uitgeleend
Chantal Schreiber