Een haastig huwelijk
Grote Letter Boek

Een haastig huwelijk ([2024])/ Jody Hedlund, vertaald uit het Engels: Geraldine Damstra

1863. Een werkloze vrouw emigreert naar Amerika, op zoek naar haar broer en een beter bestaan. Ze neemt de voogdij voor een kind op zich en gaat een verstandshuwelijk aan om haar toekomst veilig te stellen en haar broer te kunnen vinden.

Recensie

Een historische roman over Zoe Hart, die werkloos raakt en emigreert naar de Verenigde Staten, op zoek naar haar broer en een beter leven. Eenmaal daar ontfermt de predikant Abe Merivale zich over haar, en vraagt Zoe de zorg van een kind op zich te nemen. Dan ontvangt ze een aanzoek van een mysterieuze man; om haar broer te vinden en haar eigen toekomst en die van het kind veilig te stellen, gaat ze een verstandshuwelijk aan. Het verhaal speelt zich af in de 19e eeuw. In prettige en zeer toegankelijke stijl geschreven. Voor liefhebbers van het genre.

Specificaties

Nederlands | 9789029736800

Titel Een haastig huwelijk
Auteur Jody Hedlund
Secundaire auteur Geraldine Damstra
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Zoetermer : VBK GLB, [2024]
Overige gegevens ... pagina's - 23 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Utrecht : KokBoekencentrum Uitgevers, 2022 - Met grote letters gedrukt - Vertaling van: A bride of convenience. - Grand Rapids, Michigan : Bethany Publishers, (c)2020
ISBN 9789029736800
PPN 442956460
Genre romantische verhalen - historische roman - protestants milieu
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De postorderbruiden
Boek

De postorderbruiden (2020-...)

vol. 3
Uitgeleend
Jody Hedlund