De zaak van de vloek op het basketbalteam
Boek

De zaak van de vloek op het basketbalteam ([2024])/ Marcus Rashford, geschreven met Alex Falase-Koya ; geillustreerd door Marta Kissi ; vertaling [uit het Engels]: Sandra C. Hessels ; redactie en productie: Vitataal

Het basketbalteam schakelt de hulp in van Marcus en de ontbijtclubdetectives. Kunnen zij de vloek op het team opheffen? Marcus denkt de club misschien wel uit elkaar valt als ze dit mysterie niet op weten te lossen. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannend kinderboek in de serie: 'De ontbijtclub detectives'*. De detectives krijgen te maken met een nieuw mysterie op hun school. De club heeft al maanden geen zaak meer heeft opgelost wanneer ze wordt ingeschakeld door de aanvoerder van het slecht presterende basketbalteam. Marcus denkt de club misschien wel uit elkaar valt als ze dit mysterie niet weten op te lossen. Ze ontdekken dat er een vloek rust op het team en gaan op zoek naar aanwijzingen om deze op te heffen. Spannend en lichtvoetig geschreven. Met levendige zwart-witillustraties. Vanaf ca. 10 jaar. Marcus Rashford (Manchester, 1997) is een Britse voetballer, activist en filantroop. Hij speelt voetbal voor Manchester United en het Engelse nationale elftal. In oktober 2020 ontving hij de onderscheiding Lid van de Orde van het Britse Rijk. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Alex Falase-Koya is een Britse jeugdschrijver. Hij won de Spread the Word London Writers Award 2019 voor jeugd- en Young Adult-literatuur.

Specificaties

Nederlands | 9789048321469 | 272 pagina's

Titel De zaak van de vloek op het basketbalteam
Auteur Marcus Rashford
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Alex Falase-Koya ; Sandra C. Hessels ; Marta Kissi
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2024]
Overige gegevens 272 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The ghoul in the school. - London : Macmillan Children's Books, 2023. - (The breakfast club adventures )
ISBN 9789048321469
PPN 442202245
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Clubs ; Zoektochten ; Vervloekingen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De ontbijtclub detectives
Boek

De ontbijtclub detectives (2023-...)

vol.
Uitgeleend
Marcus Rashford