Paranormale ontwikkeling
Boek

Paranormale ontwikkeling een persoonlijke gids ([2024])/ Joylina Goodings, redactie: Cara Donaldson en Elizabeth You ; vertaling [uit het Engels]: Simone Bassie ; redactie: iMport/eXport

Spirituele gids met handreikingen om tot diepere zelfkennis te komen en paranormale en intuïtieve vaardigheden te ontwikkelen. Met illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een spirituele gids over paranormale ontwikkeling. Dit boek biedt handvatten om tot een diepere zelfkennis en kennis van de wereld om ons heen te komen door het ontwikkelen van basisvaardigheden op het gebied van intuïtie, paranormale activiteiten, spiritualiteit en mediumschap. De lezer leert door de oefeningen in dit boek de eigen energie te beheersen, aura's te zien, verbinding te maken met een hoger zelf en te communiceren met spirituele gidsen. Daarnaast biedt de gids een introductie tot een aantal tools die bij waarzeggerij worden gebruikt, waaronder tarot, mediumschap, kristalkijken en pendelen. Toegankelijk geschreven, met helder geformuleerde oefeningen. Met veel illustraties in kleur en zwart-wit. Geschikt voor lezers op zoek naar een introductie tot verschillende spirituele en paranormale praktijken. Joylina Goodings is een Britse life coach en voormalig voorzitter van de British Astrological and Psychic Society. Ze schreef een klein aantal boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789463597395 | 144 pagina's

Titel Paranormale ontwikkeling : een persoonlijke gids
Auteur Joylina Goodings
Instelling /iMport/eXport, Emden
Secundaire auteur Cara Donaldson ; Simone Bassie
Type materiaal Boek
Uitgave [Kerkdriel] : Librero, [2024]
Overige gegevens 144 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: In focus. Psychic development. Your personal guide. - Wellfleet Press, 2022
ISBN 9789463597395
PPN 440627435
Rubriekscode 420.19
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Paranormale oefeningen ; Spiritualiteit
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Paranormale oefeningen