Op mij kun je rekenen [Makkelijk lezen]
Boek

Op mij kun je rekenen [Makkelijk lezen] (juni 2024)/ Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Joyce Bekkers

Acht vrienden beleven avonturen in Heartlake City en werken samen om onverwachte problemen op te lossen. Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een Lego®-verhalenbundel over vriendschap en hulpvaardigheid. De jonge lezer volgt de avonturen van acht vrienden in Heartlake City. In het eerste verhaal gaat Nova bij Autumn logeren. Samen ontdekken ze een griezelig leuke hobby. In het tweede verhaal komt skateboarder Liann in de problemen als Zac namens haar iets belooft. Kunnen Leo en Charli helpen alles op te lossen? En tot slot gaat de naaimachine van Olly kapot... Maar daardoor ontdekt hij hoe geweldig zijn vrienden zijn. Vrolijk, eenvoudig en met vaart geschreven. Met getekende kleurenillustraties met een cartoonachtig karakter. Voor lezers vanaf ca. 8 jaar. Steve Behling is schrijver en redacteur. Hij schreef een klein aantal boeken. Zijn werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Makkelijk lezen met LEGO® boeken'*.

Specificaties

Nederlands | 9789030510208 | 64 pagina's

Titel Op mij kun je rekenen [Makkelijk lezen]
Auteur Steve Behling
Secundaire auteur Joyce Bekkers
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Billy Bones, juni 2024
Overige gegevens 64 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: You can count on me. - (c) 2024. - (Lego® Friends) - Bevat 3 verhalen van Steve Behling: Spannend slaapfeestje. Lianns lunchverrassing. De handen ineen voor Olly!
ISBN 9789030510208
PPN 441829988
Genre avonturenroman - verhalenbundel
Thematrefwoord Vriendschap ; Hulpvaardigheid ; Lego
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Makkelijk lezen met Lego® boeken
Boek

Makkelijk lezen met Lego® boeken (2021-...)

vol.
Uitgeleend