De poort der dertien rijken
Boek

De poort der dertien rijken (mei 2024)/ Akram El-Bahay, vertaling [uit het Duits]: Sandra van Eijbergen ; tekstredactie: Jen Minkman & Cathinca van Sprundel

De 13-jarige tweeling Will en Charlotte volgen een elf naar de magische wereld Fabula nadat hun moeder spoorloos verdwijnt. Ze komen achter een familiegeheim en moeten hun eigen magische krachten gebruiken om Fabula en New York te redden. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een avontuurlijk en sprookjesachtig verhaal over een 13-jarige tweeling die een magische wereld moet redden. Tijdens een schooluitstapje ontdekt de tweeling Will en Charlotte een elf in Central Park. Wanneer er ook nog een furie bij hun huis verschijnt, hun moeder op mysterieuze wijze verdwijnt én de boom in het park een portaal blijkt te zijn, volgen Will en Charlotte de elf naar de fantastische wereld van Fabula. Ze ontdekken dat deze magische wereld op het punt staat te verdwijnen, en ze komen achter een geheim dat met hun familie samenhangt. De tweeling blijkt zelf ook over magische krachten te beschikken en moet niet alleen Fabula, maar ook New York redden. Beschrijvend en op ietwat formele toon geschreven. Voor lezers vanaf ca. 10 jaar. Akram El-Bahay (1976) is een Duits-Egyptische schrijver en journalist. Hij schreef meerdere kinderboeken.

Specificaties

Nederlands | 9789493265684 | 324 pagina's

Titel De poort der dertien rijken
Auteur Akram El-Bahay
Secundaire auteur Sandra van Eijbergen ; Jen Minkman ; Cathinca van Sprundel
Type materiaal Boek
Editie Eerste uitgave;
Uitgave [Utrecht] : Dutch Venture Publishing, mei 2024
Overige gegevens 324 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Das Portal der dreizehn Reiche. - Baumhaus, 2022. - (Fabula)
ISBN 9789493265684
PPN 440170494
Genre sprookjes
Thematrefwoord Tweelingen ; sprookjesfiguren ; Magie ; Geheimen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Fabula
Boek

Fabula (2024-...)

vol.
Uitgeleend
Akram El-Bahay