You'd be home now [Nederlands]
Boek

You'd be home now [Nederlands] ([2024])/ Kathleen Glasgow, vertaald [uit het Engels] door Mariella Manfré

Emmy (17) heeft het moeilijk thuis en voelt zich onzichtbaar. Haar oudere broer Joey is net terug uit een afkickkliniek en krijgt alle aandacht. Emmy vlucht in een relatie met een buurjongen maar dat gaat ook niet goed en leidt zelfs tot de terugval van Joey. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een eigentijdse young adult-roman over identiteit, loskomen van verwachtingen en het vinden van je plek in een beschadigd gezin. Emmy (17) wordt door iedereen gezien als stil, gehoorzaam en betrouwbaar, in tegenstelling tot haar zelfverzekerde zus Maddie en haar verslaafde broer Joey. Haar leven neemt een drastische wending wanneer ze betrokken raakt bij een tragisch ongeluk. Dit dwingt haar om haar identiteit te ontdekken en te laten zien wie ze echt is. Aangrijpend en modern geschreven. Voor lezers vanaf ca. 15 jaar. Kathleen Glasgow (1969) is een Amerikaanse auteur. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Trigger warning: dit boek bevat mogelijk gevoelige onderwerpen. Achterin het boek is een lijst met hulporganisaties in Nederland en België opgenomen, zoals de Drugs Infolijn en de Kindertelefoon.

Specificaties

Nederlands | 9789463495295 | 378 pagina's

Titel You'd be home now [Nederlands]
Auteur Kathleen Glasgow
Secundaire auteur Mariella Manfré
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Zeist] : Blossom Books, [2024]
Overige gegevens 378 pagina's - 21 cm
Annotatie Titelblad vermeldt: Nederlandse editie - Vertaling van: You'd be home now. - New York : Delacorte Press, (c)2021
ISBN 9789463495295
PPN 441784658
Genre sociale roman
Thematrefwoord Drugs ; Broer-zus relatie ; Gezin ; Sexting
Taal Nederlands