Het reiki pad
Boek

Het reiki pad de innerlijke leer van Mikao Usui ([2024])/ Frans Stiene, vertaling [uit het Engels]: René Argonijt

Beschrijving van het pad van reiki, ofwel leegte, een geestestoestand waarin de geest vrij is van overtollige ideeën waardoor energie door het gehele wezen kan stromen. Deze energie is de bron van compassie, vriendelijkheid en motivatie om anderen te helpen.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een handboek over reiki volgens de leer van Mikao Usui. Het boek verkent het concept van 'leegte' als een staat van helderheid en pure energie, vrij van overtollige ideeën en verwachtingen. Auteur Frans Stiene benadrukt hoe deze staat van leegte, of reiki, ons in staat stelt om onze emoties te begrijpen en te beheersen, en om compassie en vriendelijkheid te cultiveren. Hij stelt dat deze zuivere energie de bron is van onze motivatie om anderen te helpen en hun eigen innerlijke licht te herontdekken. In heldere stijl en diepgaand op het onderwerp geschreven. Geschikt voor een brede tot geoefende lezersgroep. Frans Stiene is samen met Bronwen Stiene-Logan medeoprichter van The International House of Reiki en de Shibumi International Reiki Association. Samen met haar schreef hij onder andere 'The Reiki Sourcebook', T'he Japanese Art of Reiki', en 'Your Reiki Treatment'.

Specificaties

Nederlands | 9789463310529 | 239 pagina's

Titel Het reiki pad : de innerlijke leer van Mikao Usui
Auteur Frans Stiene
Secundaire auteur René Argonijt
Type materiaal Boek
Uitgave Zoetermeer : Hafeja uitgeverij, [2024]
Overige gegevens 239 pagina's - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: The way of reiki: the inner teachings of Mikao Usui. - John Hunt Publishing Ltd, (c)2021
ISBN 9789463310529
PPN 442946597
Rubriekscode 611.4
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Reiki
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Reiki